Skip to main content

Mixed media weekend Sverige

Vi är tillbaka igen med en efterlängtad träff med butiker på plats!

Mixed media weekend Sverige fick ställas in 16-18 oktober i Karlstad. Men för uppdateringar kan du följa Mixed media Sverige på Facebook. En scrapbookingträff öppen även för dig som gör kort, layouter och allt annat som hör till scrapbooking! 

I dagarna tre kan du tillsammans med gamla och nya vänner ägna dig åt din favoritgren inom scrapbooking. Vi arrangerar en stor träff med flera butiker på plats samt kurser och minikurser med internationella kursledare.

I oktober 2020 skulle Olga Heldwein, Martha Debicka och Rosette Johansson som kommit som kursledare till vår Mixed media weekend. 

Plats

Förhoppningsvis Älvkullegymnasiet, Sundstavägen 27, Karlstad.
Entré från älvsidan.

Öppettider

Träffens öppettider:

Fredag kl 18.00- natten…
Lördag kl 09.00- natten…
Söndag kl 09.00-16.00

Träff

I stora skrivsalen dukar vi upp grupper med bord för alla som vill sitta ner i några dagar och skapa tillsammans. Butikerna erbjuder utmaningar med priser och sponsorer bidrar till en goodiebag till er deltagare.

Du kan välja om du vill delta en, två eller tre dagar. Fredagen är endast öppen för dig som bokat ytterligare någon dag. Du kan lämna dina grejor i lokalen och skolan kommer vara låst.

Hela helgen kostar 475:-
Lördag och söndag kostar 300:- för en dag eller 400:- för två dagar,
fredagen kostar 75:-.

Endast träffdeltagare kan föranmäla sig till våra minikurser och som träffdeltagare har du förtur på kurserna om de blir fullbokade. 

Kaffe och te finns tillgängligt för dig som tar med egen mugg.

Anmälan till träffen hittar du här!

Ange eventuella luftburna allergier i din anmälan samt om du har några önskemål och bordsplacering.

Din plats är garanterad när vi fått din betalning. Du kommer få en bekräftelse på att vi mottagit din betalning. Din anmälan är bindande. Men om du får förhinder har du möjlighet att överlåta din plats till någon annan om du meddelar oss vem.

Kurser

Kurserna är presenterade på sidan om kurser som du finner i menyn. 

Minikurser

Precis utanför träfflokalen har vi våra minikurser. Där kan du välja att titta på och lära dig om tekniker och material kostnadsfritt. Vill du vara med och skapa betalar du kursavgift. Anmälan kommer vara öppen i förväg för träffdeltagare och om det finns plats vid bordet kan även besökare betala och delta på plats. 

Butiker

Det kommer finnas butiker på plats.
Butiker i år är Scrap och hjälp, Pen & Paper och Fru Limegrön.

Inträde – shopping

20kr – Biljetten är personlig och gäller för båda dagarna. Ingen anmälan krävs. Barn upp till 15 år fritt inträde i vuxens sällskap.
Öppet för alla.

Parkering

Kostnadsfri parkering finns ett fåtal på älvsidan men även runt om hela skolan.

Tåg och buss

Från järnvägsstationen är det ca 2 km till träffen. Från busstationen ca 2,3 km. Karlstadbuss har flera olika linjer som tar er till Sundsta/Älvkullen som är närmaste hållplats. Det tar ca 10 min med buss. Det finns en app som heter Karlstadbuss för dig som vill ha koll på busstider, köpa biljetter mm.

Mat

I närområdet finns Mc Donalds, Pizza Hut, Vedugnens pizzeria, Pizzeria Rimini, Circle K och Shell. Vi kommer även ha med menyer från ställen som har utkörning om ni vill beställa mat till lokalen. Senast var det många som beställde mat från hungrig.se som nu kallas foodora. Det finns möjlighet att äta medhavd mat i cafeterian. Tyvärr har vi inte tillgång till kyl men vi tar med micro och vattenkokare. Det finns en innergård som inte nås av andra där man kan ställa ut mat eller liknande. 

Hotell

Det finns gott om hotell i Karlstad och några vi kan rekommendera är Scandic Winn som ligger vid centrum och som man lätt tar sig till med lokaltrafik samt Scandic Klarälven som ligger vid motorvägen om man har bil och ogillar att köra i centrum. Vi har även ett vandrarhem i Karlstad och vi erbjuder även plats i masslogi i skolan.

Länkar

Träffens grupp på facebook

Kontakt

Frågor är alltid välkomna!
Skriv till oss på Facebook eller maila till info@svenskscrapbooking.se