Om oss

Svensk Scrapbooking
Svensk Scrapbooking grundades 2006 och är idag Sveriges största mötesplats för scrapbooking och kortmakeri. Här kan du dela denna underbara hobby med andra, inspireras, få nyheter, vara med i utmaningar och mycket mer. Det sker ingen försäljning på sidan. Målsättningen är ett att skapa en trevlig mötesplats där du kan utvecklas och att ha roligt med andra. Hos oss finns det plats för alla – Tillsammans scrappar vi Sverige!

Medlemskap
Att vara medlem på Svensk Scrapbooking innebär att man skapar ett konto i forumet och får därmed tillgång till samtliga kategorier och möjlighet att delta i utmaningar. Det är gratis och man registrerar sig snabbt och enkelt på svenskscrapbooking.se/medlem.

Nyhetsbrev
Nyheter, erbjudanden och utlottningar bland prenumeranter! Nyhetsbrevet utkommer högst en gång per månad och är gratis. Anmälan, avanmälan och ändringar görs på svenskscrapbooking.se/nyhetsbrev.

Företag
Det är gratis för företag inom scrapbooking att skriva om erbjudanden och nyheter i forumet. Kontakta oss om ni vill ha information gällande sponsring, vår mässa samt annonsering.

Christerdotter Jakobsson
Svensk Scrapbooking är en del av familjeföretaget Christerdotter Jakobsson AB i Karlstad.