Skip to main content

Träffen 20-22 mars 2020 är framflyttad till 16-18 oktober

Vi kommer återkomma med information om kurser för höstens träff längre fram. Mechanical horse kvarstår och Vintage scraps och mono-pretending ges som onlinekurser under cyber-cropen som hålls i gruppen för träffen 20-22 mars.

De långa kurserna är ca 3 timmar och kostar 600:- per kurs.
Lettering 450:- (exkl bok men inkl kompendium, pennor och övningsblock).

Minikurser är ca 1 timme och kostar 165:- per kurs. Dessa presenteras längst ner på sidan. Det är endast 8 platser till varje men man kan också stå bredvid och kika på och lära sig.

Ni kan byta tider och kurser med varandra, meddela bara oss så att vi kan ha en korrekt deltagarlista på plats. Detta gäller för alla våra kurser 🙂


Långa kurser

.


Minikurser med Marta, Olga och Rosette

Fredag
Ingen cyber-crop på fredagen

Lördag
09.00 God morgon och välkomna till Mixed media weekend cybre-crop
Schemat kommer troligen fyllas på, håll utkik i facebook-gruppen för anmälda deltagare.
12.00 Vintage scraps online kurs för alla deltagare (ca två timmar)

16.00 Mono-pretending online kurs för alla träff deltagare (ca två timmar)

Vi återkommer med vad man kan plocka fram om man vill delta och skapa med på online kursen. Kursen kommer även ligga kvar en tid om man vill beställa hem material från våra ”deltagande” butiker och skapa i egen takt och titta om och om igen. Kursen ges på engelska med möjlighet till viss tolkning antingen i ”direktsändning” eller i kommentarerna.

Söndag
Ev fler utmaningar, demos eller liknande, vi återkommer allt eftersom i huvudsak i facebook-gruppen för anmälda deltagare.
Gällande våra kurser på träffar generellt:
Ni kan också byta tider och kurser med varandra, meddela bara oss så att vi kan ha en korrekt deltagarlista på plats. Detta gäller för alla våra kurser 🙂

Anmälningsformulär

Fyll i dina uppgifter och kryssa i vilka kurser du vill anmäla dig till.
(för de fulla minikurserna så anmäl er till de som är med i listan men skriv gärna med att ni är medvetna om att ni kommer gå på extra-tiden)

[contact-form-7 id=”13315″ title=”Anmälan_kurser”]

Det finns en liten liten risk att något går fel i cyber-rymden, så om du inte fått en bekräftelse efter en vecka, så skicka oss ett mail på info@svenskscrapbooking.se så kollar vi upp din anmälan.

Vi kommer att bekräfta att vi mottagit din anmälan.

Tack! Och vi ses!!!